Intrarea Tudor Stefan nr 26 Bucharest
0720 017 180
rezervari@lovinwinebar.ro

DESPRE NOI

DESPRE NOI

Lovin Winebar& Bistro este locul de intalnire al iubitorilor de vin, al celor care vor sa cunoasca lumea prin intermediul sortimentelor de vin aduse din toate colturile lumii. Puteti incepe o calatorie in universul soiurilor selecte, al cramelor dedicate si traditiilor in materie de vinuri de calitate.

VINURILE NOASTRE

Membrii echipei Lovin va impartasesc din experienta lor si alaturi de ei puteti afla povestea fiecărui vin: locul de unde provine, felul in care se produce, cum se imbuteliaza, parerea specialistilor despre el sau cum trebuie sa fie servit.

Daniel's Wine

Tarima Hill

Scaia Rosato

Facebook Likes
.0
Rating Trip Advisor
.0
Rating Facebook

Evenimentele noastre

Evenimentele Lovin va introduc in atmosfera perfecta pentru discutiile interminabile in compania prietenilor, insotite de soiuri de vin autohtone si internationale menite sa trezeasca simturi si sa creeze amintiri.

Ce spun clienții noștri

A cosy place where you'll feel a friendly atmosphere and where you can always taste the best wines in town. The food is also very good.
Pavel L.
Via Trip Advisor
Locatie excelenta, cochet si ambianta intima, selectie de vinuri pentru toate gusturile si buzunarele.
Ciprian Haret
Via Facebook
A truly lovely house with a beautiful interbelic vibe, polite hosts, beautiful wine selections with excellent urban food, and you won't leave home empty handed if you don't want to.
Vasile Silvasan
Via Trip Advisor

Au scris despre noi

“Abia așteptam momentul în care se va deschide. De fiecare dată când treceam să văd în ce stadiu mai este, Cosmin avea pregătit câte un pahar rece de cava sau vin alb, pentru unul, doi, trei prieteni care îl vizitau.

Din pasiune pentru vin, după ce a studiat nivelul 2 de WSET, a decis să-și urmeze visul. Acest vis se numește Lovin´, și este un wine bar în zona Floreasca, nu foarte mare dar nici foarte mic, totuși suficient de încăpător pentru peste 800 de etichete de vin.” Silvana Borza

 

CONTACT

  • Intrarea Tudor Stefan nr 26 Bucharest
  • rezervari@lovinwinebar.ro
  • 0720 017 180