Intrarea Tudor Stefan nr 26 Bucharest
0720 017 180
rezervari@lovinwinebar.ro

EVENIMENTE

EVENIMENTELE NOASTRE

Evenimentele Lovin va introduc in atmosfera perfecta pentru discutiile interminabile in compania prietenilor, insotite de soiuri de vin autohtone si internationale menite sa trezeasca simturi si sa creeze amintiri.

'The Tuesday evening wine tastings are absolutely amazing "

"Visited this place by chance after an event was posted on Facebook. The place is very cozy and welcoming, but rather small so a reservation is mandatory. The Tuesday evening wine tastings are absolutely amazing as you get a chance to taste most of the poplar Romanian wineries in a friendly atmosphere. The menu integrates well with the served wines and makes for a special evening. I love this place and recommend you to try it too!"
ALEXANDRU LUpu - VIA facebook

EVENIMENTE ANTERIOARE

5 MAI - Wine Brunch in the Garden

Incepe week-end ul…. cu parfum de rose!
Sambata va asteptam pe terasa noastra racoroasa la un brunch intr-o atmosfera relaxanta, acompaniat de o selectie internationala de vinuri rose, sa fie in ton cu vremea de afara. 
Si pentru ca in aceasta perioada sparanghelul este prospat si crocant, ne-am gandit sa-l folosim cat mai mult.

11 APRILIE

Muzica filmelor tale preferate, vinuri care îți trezesc emoții și o atmosferă relaxantă te așteaptă pe 11 aprilie la Lovin’ Winebar & Bistro. 
2 voci, 2 chitare și 1 cajon ți-au pregătit 20 de cover-uri și multă dispoziție! Iar prietenii tăi de la Lovin’ Winebar & Bistro au grijă ca fiecare ritm să fie însoțit de un vin de neuitat!

23 APRILIE - tuesday wine tasting

Daca este marti, este Tuesday Wine Tasting @ Lovinwinebar & Bistro. Marti vom avea invitati pe Gruppo Pesquera

Gruppo Pesquera inseamna peste 40 de ani de traditie in vinificatie. Alejandro Fernandez este numele strans legat de cramele din grup, ducand mai departe o traditie de famile

Vom degusta si povesti urmatoarele vinuri:

– Alejairen 2013
– El Vinculo 2012
– Condado de Haza 2013
– Pesquera Crianza 2014 
– Dehesa la Granja 2008

IMAGINI DE LA CLIENȚII NOSTRI

CONTACT

  • Intrarea Tudor Stefan nr 26 Bucharest, Romania
  • rezervari@lovinwinebar.ro
  • 0720 017 180